Materiaal & Toepassing - Bekijk de mogelijkheden voor: Plafonds
P01 - Brander Briljant afneembaar spuitwerk
Brander Briljant is een hoogwaardige spuitpleister welke in allerlei kleurschakeringen kan worden aangebracht. In principe kan deze spuitpleister gewoon zeer redelijk worden gereinigd met b.v een natte spons. Het is een product wat niet of nauwelijks absorbeert en dus vervuiling niet makkelijk opneemt.
De structuur (fijn of grof)kan desgewenst in overleg met de applicateur worden vastgesteld. De getoonde foto geeft een aantal standaardkleuren weer doch in principe is elke gerenormeerde kleur verkrijgbaar.

Meer.....
..Klik voor vergroting..
P02 - Rolpleister gespoten
Rolputz heeft een fijne structuur en wordt met de spuit aangebracht. Verkrijgbaar in alle gerenommeerde kleurmerken zoals b.v , Flexa, Histor, Sikkens, Sigma, Brander, Ral, Strikolith, enz, enz. Heeft een prachtige structuur en wordt momenteel veelvuldig toegepast. We vinden gespoten rolputz in b.v woon en slaapkamers, gangen, trappenhuizen, kantoren, zolders etc, etc.

Meer.....
..Klik voor vergroting..
P03 - Schuurwerk
Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op het plafond wordt aangebracht. De "slagen" in de eindafwerking geven een prachtig uiterlijk. Als het na een aantal jaren moet worden gesaust verliest u wel een groot gedeelte van deze "slagen". Het is wel een product wat de vochthuishouding perfect regelt. Immers, het heeft de eigenschap om vocht op te nemen en ook weer af te geven. Kortom een zeer geschikte wandafwerking voor veel woongenot.
Tot slot is schuurwerk uitermate geschikt voor "natte ruimten" zoals de badkamer e.d.

Meer.....
..Klik voor vergroting..
P04 - Spuitpleisters (in naturel voordeligste afwerking)
Spuitpleister (nieuwbouwspuitwerk)is een eindafwerking wat veelvuldig wordt toegepast. Een relatief voordelige afwerking met een fraaie structuur. Deze structuur is eventueel in overleg met de applicateur in het werk middels een proefstuk te bepalen. Hoe fijner hoe duurder het eindproduct wordt aangezien er dan "meer" aan de ondergrond moet worden gedaan. Heel fijn spuitwerk heeft ook nog een nadeel wat de levensduur betreft. Immers, bij oversausen van het spuitwerk met een fijne structuur blijft meestal niet veel meer van deze structuur over. In principe wordt voor een plafond altijd "naturel " spuitwerk gebruikt doch in lichte pasteltinten is ook veel mogelijk. De getoonde foto's zijn in kleur aangezien er in naturel bijna niets te zien is.

Meer.....
..Klik voor vergroting..
P05 - Spuitpleister in kleur ?
Spuitpleister (nieuwbouwspuitwerk) is een eindafwerking die veelvuldig wordt toegepast. Een relatief voordelige afwerking met een fraaie structuur. Deze structuur is eventueel in overleg met de applicateur in het werk middels een proefstuk te bepalen. Hoe fijner hoe duurder het eindproduct wordt aangezien er dan "meer" aan de ondergrond moet worden gedaan. Heel fijn spuitwerk heeft ook nog een nadeel wat de levensduur betreft. Immers, bij oversausen van het spuitwerk met een fijne structuur blijft meestal niet veel meer van deze structuur over. In principe wordt voor een plafond altijd "naturel " spuitwerk gebruikt doch in lichte pasteltinten is ook veel mogelijk.

Meer.....
..Klik voor vergroting..
Top