Tips  
Tips - Stukadoorswerkzaamheden
Hier volgen enkele verzoeken c.q. tips welke bruikbaar zijn voor uw woning. Uiteraard komen er punten in voor die wellicht vooru niet van toepassing zijn,
doch u gelieve dit te zien als totaalpakket
 • Radiatoren graag laten verwijderen, indien u hierachter afgewerkt wilt hebben. Indien niet, dan worden de radiatoren afgeplakt en zover mogelijk afgewerkt (door ons geregeld, 1ste radiator 75 euro en elke 2de en andere 50 euro per stuk incl. btw voor : demonteren, monteren, vullen, ontluchten en weer in werking stellen.
 • Trapleuningen (m.u.v. beugels/bouten) graag verwijderen, zodat wij een correct stuk werk kunnen afleveren.
 • Schakelmateriaal ook graag verwijderen (alleen afdekplaatjes dus, zodat het binnenwerk van de wandcontactdoos gewoon blijft zitten!). Wij plakken dat netjes voor u af.
 • Indien wij in het hele huis moeten zijn (met spuitwerk), is het prettig als u de deuren verwijdert (m.u.v. toiletdeur)en deze b.v. in de badkamer plaatst (op de deur met plakband even de ruimte vermelden).
 • Als er gestukadoord is, dan kunnen wij pas verder gaan als de wanden helemaal witdroog zijn. Dus gaarne goed controleren alvorens u weer contact met ons opneemt (alle donkere vlekken moeten dus weggetrokken zijn).
 • Het eventuele reparatie-herstelwerk voeren wij het liefst zelf uit aangezien wij geen verantwoording kunnen dragen voor door de opdrachtgever uitgevoerd reparatiewerk.
 • Na onze werkzaamheden dient u goed te ventileren en te stoken tot uiterlijk 19 graden Celsius. Ook als het werk ogenschijnlijk droog is, doorgaan met verwarmen en dit rustig om de dag met 1 a  2 graden verhogen (u voorkomt op deze manier scheurvorming). Tevens graag tijdens onze werkzaamheden voor warmte zorg dragen (of wij nemen heteluchtkachels mee).
 • Afplakken van ramen, deuren, sanitair, keuken e.d. wordt door ons bedrijf uitgevoerd (in overleg kan het afplakken ook door de opdractgever worden uitgevoerd. Een speciale totaalprijs kan dan worden afgesproken). Vloeren daarentegen kunt u wel zelf afdekken met dik plastic, zachtboard of karton (is uiteraard niet verplicht). Moeten er vloeren afgedekt worden, dan kost dit circa 2,50 per m2 (inclusief BTW en het op milieu-juiste wijze afvoeren hiervan). Als in de aanhef van de offerte staat dat wij dat doen is het afdekken van de vloeren al in de prijsopgave verwerkt.
 • Tijdens onze werkzaamheden is het niet mogelijk andere aktiviteiten te laten plaatsvinden!!! Dit om stagnatie en extra kosten te voorkomen
  (indien toch noodzakelijk dan graag even in overleg).
 • LET OP!! Voor scheurvorming in plaatmaterialen ( Farmacel, gipsplaat e.d.) kunnen wij geen garanties verstrekken. Alle fabrieks- en materiaalvoorschriften zullen door ons worden toegepast, maar ondanks dit kan er wel eens scheurvorming ontstaan (mochten er toch problemen komen dan lossen wij dat samen op correcte wijze op). Meestal ontstaan scheuren door foutief stookgedrag!
 • Mochten er klachten zijn (wij hopen en gaan er vanuit van niet), dan komen wij graag een keer terug voor herstel (waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden, ook bij JG). Graag dan even een lijstje maken met de tekortkomingen a.u.b. Op de zaak kunt u altijd inzage in ons Klantentevredenheidsonderzoek verkrijgen.
 • Voor verkleuringen door schimmelvorming, verf of stiftstrepen o.i.d. kan helaas geen garantie worden verstrekt.
 • Onder de CV installatie zal op breedte van de installatie strak naar de vloer worden worden afgeplakt, aangezien er tussen de leidingen e.d. geen correct werk kan worden afgeleverd.
 • Wij gaan bij offertes uit van een "behang / spuitklare ondergrond". Houtachtige ondergronden kunnen niet met sier- of spuitpleister worden afgewerkt en zijn dus automatisch niet in onze offerte verwerkt.
Top