Kebry Vakgebieden  
Pleisterwerk
Pleisterwerk is een dunne gipslaag van 3 t/m 5mm dik. Dit om een gladde afwerking te verkrijgen voor wanden en plafond. Pleisterwerk wordt aangebracht op een vlakke ondergrond zoals in een nieuwbouw woning of over bestaand oud stucwerk en/of gipsplaten.

Pleisterwerk van gips moet wel afgewerkt worden met latex. Dit kan met een airless spuit of met een verfroller. Ook kunt u kiezen voor spachtelputz als afwerking.

Glad pleisterwerk geeft wanden en plafonds allure. Het vakmanschap staat garant voor een spiegelgladde muur.

Raapwerk
Raapwerk staat voor het haaks en te lood maken van ruwe (gemetselde) wanden en plafonds met behulp van een betrekkelijk dikke laag gips of mortel. Een raapwerklaag is tussen 7 millimeter en 5 centimeter dik.

Met raapwerk is het mogelijk om scheve muren of plafonds weer recht te maken door bepaalde delen dikker of juist dunner te "rapen". Daarnaast kunnen in raapwerk togen en andere ronde profielen worden verwerkt.

Raapwerk word vaak toegepast in vochtige ruimtes zoals badkamers en kelders voor het betegelen van de wanden.

Schuurwerk
Schuurwerk behoort tot het traditionele vakwerk van de stucadoor en is in bijna elk interieur toe te passen. Het heeft een prachtige zanderige oppervlakte met een draaiende schaduwwerking op uw plafond.

Dit is in verschillende bewegingen aan te brengen er is dus veel variatie mogelijk. Het droogt egaal wit op en hoeft niet meer gesausd te worden. Schuurwerk kan aangebracht worden met een dikte variŽrend van 5 tot 10mm en moet in een keer aangebracht en afgewerkt worden door de stukadoor om een mooi egaal schaduweffect te creŽren.

Schuurwerk is niet stootvast en daarom minder geschikt voor wanden. Het aanbrengen van schuurwerk vereist zeer veel ervaring en dient snel te gebeuren.
Top
Sierpleisters
Spachtelputz; Wij verwerken met alle soorten sierpleisters. De laatste jaren gaat de meeste vraag uit naar Spachtelputz. Deze Spachtelputz en natuurlijk alle andere sierpleisters kunnen wij u leveren en verwerken in de door u uitgekozen kleur aan de hand van onze kleurenwaaiers van diverse leveranciers.

Daarnaast bieden wij zeer exclusieve wand afwerkingen waaronder parelpleister en metallics pleister. De metallics sierpleister is een decoratieve toepassing die het licht verstrooid. Dit veroorzaakt een werkelijk schitterend effect dat een wand tot leven doet komen.

Lees meer over Spachtelputz
Top
Spuitwerk
Spackspuiten; is een vak apart dat Kebry Stucadoorsbedrijf met grote zorgvuldigheid uitvoert. Wanneer u uw plafond of wand laat spackspuiten geeft dit een mooie structuur. Wij zorgen ervoor dat het spackspuiten gebeurt volgens uw wensen. Dit kan variŽren van heel fijn tot een grove structuur. Ook op kleur spackspuiten is mogelijk. Spackspuiten door Kebry Stucadoorsbedrijf gebeurd nauwkeurig en met het oog op kwaliteit. Dit betekent dat uw woning netjes wordt opgeleverd en met zorg wordt behandeld.

Wij spackspuiten hoofdzakelijk met spack van het merk Brander, zo bent u zeker van een goed resultaat en dat vinden wij belangrijk.

Spackspuiten is een veel toegepaste decoratieve wand en plafond afwerking die zowel in de nieuwbouw als renovatie bouw wordt toegepast.

In de nieuwbouw worden vooral de plafonds en natte ruimtes met spack afgewerkt.

Door de diversiteit in kleur en toepasbaarheid worden ook wanden met spack afgewerkt, hetgeen een goedkope en toch zeer mooie afwerking is.

Toepasbaar op vele ondergronden, overschilderbaar met muurverf. spackspuitwerk wordt standaard geleverd in het wit, maar kan in bijna elk gewenste kleur worden gemengd.

Voor meer informatie over Spackspuiten, bezoek de website van
Kebry Spack Spuitbedrijf
Top
Lijstwerk & Ornamenten
Lijstwerk; Sierlijsten en ornamenten zijn een van de specialisaties van
Kebry Stucadoorsbedrijf.

Sierlijsten en ornamenten hebben de eigenschap uw woonkamer optisch te vergroten en sfeer in uw huiskamer te brengen of u nu in een statig herenhuis woont of in een nieuwbouwwoning.

Sierlijsten, kooflijsten en rozetten geven een strakke kamer rust en uitstraling. Andere benamingen voor sierlijsten zijn kooflijsten (tussen wand- plafond) en perklijsten (op plafond of wand).

De meeste sierlijstelementen worden tegenwoordig machinaal gemaakt en zijn in allerlei stijlen beschikbaar. Sierlijsten worden aangebracht op plafonds en wanden en er is volop keuze in verschillende stijlen. Strak en modern, maar ook veel krullen en rondingen.

Ornamenten; Rozetten op het plafond, pilasters op de wanden en zelfs zuilen kunnen geplaatst worden.

Dankzij die enorme keus is er voor iedere smaak wel een oplossing en dat geeft net een stukje meer warmte en sfeer in uw woonhuis.
Top